Cyklar och barnvagnar

Föreningen tillhandahåller cykelparkering i portiken på Vattugatan 2 och Paradisgatan 21, samt utanför källaren 2C/2D. De avlånga stänger som monterats i portiken vid Vattugatan 4 är framförallt avsedda för barnvagnar, cykelvagnar eller cyklar som inte går att låsa fast vid ordinarie cykelställ. Det har förekommit stölder av såväl cyklar, cykelvagnar och barnvagnar genom åren så vi får hjälpas åt att möjliggöra så att alla kan låsa fast sina ”åkdon”.

Barnvagnar kan alltså låsas fast i portiken Vattugatan 4. För inlåst förvaring hänvisar vi till barnvagnsutrymme i Vattugatan 4D. Barnvagnar får inte förvaras i trappuppgångarna av brandsäkerhetsskäl.

För vinterförvaring av din cykel går det bra att nyttja källaren vid Vattugatan 2C/2D, Fjällgatan 32 samt Paradisgatan 21. Förvara gärna din cykel där ifall du inte använder den för tillfället. Märk din cykel så att den inte försvinner på våra gårdsdagar. Cyklar som är omärkta vid våra trädgårdsdagar ställs i karantän i minst en säsong innan den slängs eller skänks bort.