Vår och höstdagar

Två gånger om året, vår och höst, träffas vi för att med gemensamma krafter hålla vår gård och vår fastighet i fint skick.  På våren sätter vi fram utemöbler och oljar in dem samt sätter ut grillarna. Vi planterar blommor, rensar i rabatterna och ser över annat på vår gård. På hösten sätter vi in utemöblerna och gör i ordning inför hösten och vintern. Vi går också igenom gemensamma utrymmen så som vindar och källare. Cyklar som är omärkta på våra trädgårdsdagar ställs i karantän till nästkommande trädgårdsdag så de slängs eller skänks bort.  

Under dessa dagar finns även en container på plats för diverse saker som ska slängas, inklusive en binge för el-avfall. Där kan samtliga medlemmar passa på att skicka med sådant som önskas slängas. Vi brukar också bjuda in Saronkyrkan att komma för upphämtning av sådant som är helt, rent och säljbart. Så passa på!

Trädgårdsdagarna är en trevlig möjlighet att träffas och lära känna varandra som grannar. Alla behövs på dessa dagar, de bygger på vårt engagemang som medlem i Brf Berghell. När vi känner oss klara med dagens sysslor brukar vi äta pizza tillsammans som avslutning.