Berghellblad april 2020

Vi hoppas att det är bra med er under rådande omständigheter. Vi har satt ihop ett Berghellblad med information som vi tror kan vara av värde för våra medlemmar. 

Vårens trädgårdsdag 18/4!

Vårens trädgårdsdag är lördagen 18/4. Vi samlas kl.10.00 vid lekplatsen. Vi hälsar våren och varandra välkomna. Vi hjälps sedan åt att plantera blommor, plocka fram utemöbler och grillar. 

Som vanligt kommer det finnas en container där man kan slänga större saker samt en vagn för el-avfall. Från klockan 11.00 kommer Saronkyrkan med en bil för att ta emot sådant som går att skänka. Så passa på att rensa och skänk bort saker som kan komma till användning igen! 

Kom ihåg att märka upp era cyklar med namn, lägenhetsnummer och datum.De cyklar som inte är uppmärkta kommer sättas i karantän till höstens trädgårdsdag och om ingen gjort anspråk på cykeln skänks den bort. 

Ifall vädret tillåter så planerar vi att grilla korv som avslutning!

Vill du vara med i styrelsen?

Vi söker personer till styrelsen! Vill du vara med och påverka ditt boende? Styrelsen träffas normalt en gång i månaden. Du får en inblick i vad som är på gång och får möjlighet att driva projekt tillsammans med dina grannar. Arvode ges årligen. Om du är intresserad kontakta valberedningen; Adrian på anordenborg@hotmail.com 

Digitalt lås till föreningslokalen & bastun

Vi håller på att byta till digitalt lås till föreningslokalen & bastun. Vi återkommer med mer information på vår hemsida när allt är klart. 

Har du kunskap om programmering och utformning av hemsida? 

Vi vill utveckla vår hemsida för att på ett bättre sätt kunna nå ut med löpande information. Har du kunskap av kodning och att bygga hemsidor? Vi skulle behöva hjälp med utformandet av vår hemsida. Hör av dig till oss i styrelsen ifall du skulle kunna hjälpa till med detta! 

Bredband & telefoni

Vi har ingått ett gruppavtal hos Telenor för bredband och telefoni, med start i april. Detta har vi informerat om sedan tidigare i ett utskick i brevinkastet.  Har ni frågor gällande det så hör av er till styrelsen. 

Glad påsk önskar styrelsen!   Brfberghell@gmail.com