Gårdsdag 10:e oktober 2020

På lördagen den 10/10 är det dags för Gårdsdag! 

Vi ses på gården klockan 10
, för att hjälpas åt att ställa in utemöbler, städa och förbereda gården inför vintern. Vi hoppas att så många som möjligt kan medverka! När arbetet är färdigt äter vi pizza ihop. 

Från och med fredagen den 9/10 kommer en container för grovsopor, samt en vagn för elektronik, finnas på plats vid ingången från Paradisgatan 21. Det finns också möjlighet att ställa hela och rena saker i portiken vid samma port; sådant som inte kommer till användning för någon granne kommer att skänkas till välgörenhet under lördagen. 

Inför gårdsdagen finns det några saker att tänka på:

Cyklar

Kom ihåg att märka upp din cykeloch gärna ställa undan den i cykelrummen! Omärkta cyklar kommer att flyttas till ”karantän” i cykelförrådet i källaren på Vattugatan 2. Efter ett halvår skänks dessa till välgörenhet.
Vi har haft ett antal cykelstölder det senaste, och vill därför också påminna om att låsa era cyklar ordentligt, och gärna förvara cyklarna i våra låsta cykelrum. Både hela och delar av cyklar har stulits.

Även barnvagnar behöver märkas upp och placeras på avsedda platser. Det är inte tillåtet att förvara barnvagnar eller cyklar i trappuppgångarna, ur brandsäkerhetssynpunkt.

Gemensamma utrymmen

Alla som har lämnat något i hobbyrummetbehöva ta vara på det. Allt material som inte flyttas därifrån kommer slängas. 
Detsamma gäller för gångarna utanför förråden i vind och källare.

Vid frågor eller förslag, hör av er till styrelsen via mail. 
Vi ses kl 10 den 10/10!

Vänliga hälsningar,
Styrelsen