Berghellbladet Mars 2022

Vi hoppas att det är bra med er. Vi har satt ihop ett Berghellblad med information som vi tror kan vara av värde för våra medlemmar. 

Årsstämman 31/5

Årets stämma sker i möteslokalen den 31/5 kl 18.30.

Ifall du önskar inkomma med en motion till stämman behöver den inkomma senast 31/3.

Vårens trädgårdsdag 23/4

Vårens trädgårdsdag är lördagen 23/4. Vi samlas kl.10.00 vid lekplatsen. Vi hälsar våren och varandra välkomna. Vi hjälps sedan åt att plantera blommor, plocka fram utemöbler och grillar. 

Som vanligt kommer det finnas en container där man kan slänga större saker samt en vagn för el-avfall. Vi planerar för att Saronkyrkan ska komma med en bil för att ta emot sådant som går att skänka. Så passa på att rensa och skänk bort saker som kan komma till användning igen! 

Kom ihåg att märka upp era cyklar med namn, lägenhetsnummer och datum. De cyklar som inte är uppmärkta kommer sättas i karantän till höstens trädgårdsdag och om ingen gjort anspråk på cykeln skänks den bort. 

Ifall vädret tillåter så planerar vi att grilla korv eller köpa pizza som avslutning!

Klotter

Tråkigt nog händer det titt som tätt att vår fastighet upptäcks med klotter. Ifall du upptäcker detta får du väldigt gärna mejla Klotterjägarna direkt som vi har avtal med. Mejla goteborg@klotterjagarna.se och lägg kopia till brfberghell@gmail.com så ser vi i styrelsen vilket klotter som har anmälts. I samma mejl kan du med fördel polisanmäla klottret genom att lägga till mejladressen:  registrator.vast@polisen.se Ange när du upptäckte klottret, vem du är, adressen och att du bor i Brf Berghell. Tack för att vi hjälps åt!

Vill du vara med i styrelsen?

Vi söker personer till styrelsen! Vill du vara med och påverka ditt boende? Styrelsen träffas normalt en gång i månaden. Du får en inblick i vad som är på gång och får möjlighet att driva projekt tillsammans med dina grannar. Arvode ges årligen. Om du är intresserad kontakta valberedningen; Adrian på anordenborg@hotmail.com 

Trevliga vårhälsningar önskar styrelsen!